Dinnz cursus keramiek

.

Met klei kun je alles

Je heerlijk uitleven. Ontdekken hoe verrassend en veelzijdig dit materiaal is. Hoe geschikt het is om je eigen ideeŽn vorm te geven. Hoe leuk het is om iets met je handen te maken. Hoe gezellig het is om in een kleine groep (max. 5 personen) te werken.

Keramiek van nu

Alle handvorm-technieken - met uitzondering van draaien op de pottenbakkersschijf - zijn mogelijk. Werken met platen en rollen, drukvormen in gipsmallen, boetseren - het kan allemaal. Daarnaast decoratietechnieken als reliŽfs en structuren, werken met sjablonen, sgraffito, engobe, majolica en glazuren.

Fijne kneepjes

Het leren van de fijne technische kneepjes is net zo belangrijk als ruimte voor eigen ideeŽn. Je laten uitdagen in techniek en vormgeving, creatief denken en vooral plezier in het maken - dat is deze cursus in een notedop.

Cursussen 2023

De eerstvolgende serie start de in januari 2024, daarna weer in september 2024. Er zijn cursussen op maandag-middag (13:30 - 16:00 uur) en dinsdag-ochtend (09:30-12:00 uur).
Andere tijd of dag? Kan eventueel, in overleg en bij voldoende deelname. Het is ook mogelijk zelf een groepje samen te stellen van 4 tot 5 personen. De cursussen bestaan uit een serie van 10 lessen van 2,5 uur. Een serie kost € 325 en is geldig voor 1 semester.

Aanmelden en meer informatie

Download hier de Folder met uitgebreide informatie.

M: 06 22 84 36 40
E: info@dinnz.nl