Dinnz workshop keramiek

.

Met klei kun je alles

Je heerlijk uitleven. Ontdekken hoe verrassend en veelzijdig dit materiaal is. Hoe geschikt het is om je eigen ideeŽn vorm te geven. Hoe leuk het is om iets met je handen te maken. Hoe gezellig het is om in een kleine groep (max. 6 personen) te werken.

Keramiek van nu

Alle handvorm-technieken - met uitzondering van draaien op de pottenbakkersschijf - zijn mogelijk. Werken met platen en rollen, drukvormen in gipsmallen, boetseren - het kan allemaal. Daarnaast decoratietechnieken als reliŽfs en structuren, werken met sjablonen, sgraffito, engobe, majolica en glazuren.

Fijne kneepjes

Het leren van de fijne technische kneepjes is net zo belangrijk als ruimte voor eigen ideeŽn. Je laten uitdagen in techniek en vormgeving, creatief denken en vooral plezier in het maken - dat is deze workshop in een notedop.

Workshops 2020

De volgende serie start de tweede week in september. Er zijn workshops op dinsdag- en woensdagochtend (09:30-12:00 uur) en dinsdagmiddag (13:30-16:00 uur).
Andere tijd of dag? Kan eventueel, in overleg en bij voldoende deelname. Het is ook mogelijk zelf een groepje samen te stellen van 4 tot 5 personen. De workshops bestaan uit een serie van 10 lessen van 2,5 uur. Een serie kost € 275 en is geldig voor 1 semester.

Aanmelden en meer informatie

Download hier de Folder met uitgebreide informatie.

T: 072 - 581 82 52
M: 06 22 84 36 40
E: info@dinnz.nl